Click for more products.
No produts were found.

Akvárium szett szállítási információk

Figyelem!

A saját készítésű akváriumokat, illetve saját összeállítású akvárium szetteket nem áll módunkban futárszolgálattal szállíttatni, ezek a termékek csak személyesen az üzletünkben vehetők át.
A GYÁRI dobozos csomagolású akvárium szettek szállítását futárszolgálattal tudjuk vállalni. Ilyenek a Juwel, Eheim-MP, illetve az Aquael akvárium szettek.

Ezek szállítását az alábbiak szerint tudjuk vállalni:
- kizárólag PEST MEGYE határán belül
- kizárólag előre utalással

Az akváriumok szállítási díja: 50 kg-ig 3.690 Ft, 50 kg felett 7.990 Ft.

Az akváriumot, akvárium szettet és bútort minden esetben önálló csomagként kezeljük, ennek szállítási költsége külön díjként értendő.
Ezeket a tételeket semmivel nem tudjuk összecsomagolni, bármit rendelsz melllé, minden más külön csomagba kerül és az akvárium szett szállítási díján felül a mindenkori alapdíjas szállítási díjjal kerül kiszállításra. A rendszerünk ezt sajnos nem kezeli, így ilyen esetekben szállítás előtt telefonos egyeztetés történik.

FONTOS!
A szállítási díj a megadott házszámig értendő.
A házba, lakásba, emeletre való felvitelt a megadott ár nem tartalmazza, ezt a futárral lehet esetleg a helyszínen egyeztetni!

Amennyiben a rendelt tételek között szerepel olyan akvárium vagy akvárium szett, amelyet nem szállítunk, úgy a rendelési folyamat szállítási lehetőségei között csak a személyes átvétel fog szerepelni, a futárszolgálat nem!

Ha szeretnéd a rendelést futárszolgálattal kérni, kérjük, hogy a kosárból távolítsd el a fenti termékeket!

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés