Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Bel Fluid 50 ml - folyékony ivadéknevelő eleség

  • Teljes értékű táplálkozás: ultrafinom homogenátum (nagyon finom, vízben feloldott élelmiszer) több mint 50 természetes összetevőből.
  • Tápláló, könnyen emészthető és ideális növekedés a sós garnélarák összetevőinek köszönhetően. Ideális táplálkozási feltételek a fiatal halak számára, amelyek még túl kicsik a por alakú táplálékhoz.
  • Nincs vízhomályosodás: csökkentett algásodás a kiegyensúlyozott foszfáttartalomnak köszönhetően, jobb vízminőség a táplálék jobb emészthetőségének köszönhetően, ami csökkenti a halak ürülékét.
  • Természetes nyers összetevők mesterséges adalékanyagok nélkül a természetes táplálkozás és az egészséges akváriumi halak érdekében.
  • A csomag tartalma: 1 flakon a cseppentővel a folyékony táp pontos adagolásához mellékelve
2 008 Ft
(40 160 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Üzletünkben készleten
Állapot:
Új termék
Referencia:
31126
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

A fiatal halak számára ideális nevelőtáp összetétele számos tényezőn alapul. A fiatal halak növekednek, és fejlődésükhöz fontos tápanyagokra van szükségük. Az immunrendszerük erősítéséhez nélkülözhetetlen vitaminokra és a biológiai nyomelem inozitolra van szükség.
A fiatal halaknál nagyon fontos, hogy a táplálék mérete illeszkedjen a szájuk méretéhez. Jobb egy túl kicsi tápot etetni, mint egy túl nagyot! A táplálék megfelelő foszfáttartalma elengedhetetlen az egészséges csontképződéshez. A túl kevés foszfát és kalcium csontdeformitáshoz vezet.

Amikor a fiatal halak már elég nagyok, az élő Artemia kiegészítés ideális. A JBL ehhez egy komplett programot kínál = JBL Artemio.

Különbséget kell tenni az ikrázó és az élősködő fajok fiatal példányai között. Az ikrázó fajok fiatal halai a kikelés után sokkal kisebbek, és kezdetben a környezetükben talált infusoriákkal (mikroorganizmusokkal) táplálkoznak. Sok faj ezután folyékony táplálékot is elfogad (JBL PRONOVO BEL FLUID). Röviddel ezután finom por alakú tápot (JBL PRONOVO BEL GRANO BABY vagy a JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY 1. dobozában lévő por alakú tápot) fogadnak el. Amint egy kicsit jobban megnőttek, át lehet állni a JBL PRONOVO BEL FLAKES BABY 2. konzervjére. Ha a szülők nevelő halak (mint a cichlidáknál), egy hosszú pipetta vagy egy darab tömlő segít abban, hogy a vízben feloldott táplálékot közvetlenül a fiatal halakhoz juttassuk.

Az ikrázó vagy akár szájköltő fajoknál a fiatal halak nagyobbak, és azonnal megeszik a 2. doboz JBL PRONOVO FLAKES BABY és az élő Artemia (JBL Artemio System) táplálékát.

Ajánlott adagolás:
Napi 1-2 alkalommal.
Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak pár percen belül elfogyasztanak.

Összetétel:
lazacliszt, búzaliszt, artemia, garnélaliszt, szójaliszt, búzacsíra, krillliszt, élesztőkivonat, búzaglutén, spirulina, polipliszt, rizsliszt, fokhagyma por, kukoricaliszt, almarost, guargumi, cékla

Vitaminok (1000 g-ban):
A: 25000 IE
D3: 3000 IE
E: 300 mg
C (szilárd): 200 mg

Adalékanyagok:
antioxidánsok (1b306(i)

Minőségi elemzés:
fehérje: 38%
zsír: 6%
nyersrost: 4%
nyershamu: 7%

Termék részletei
31126
Vélemények
Nincs hozzászólás
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés