Click for more products.
No produts were found.
Összesített értékelés
4.6
7 Vélemények
Minőség
(4.6)
Rendkívül halk működésű, könnyen üzembehelyezhető, véleményem szerint megfelelő ár-érték arányú termék. Ajánlom mindenkinek. Nálunk is már több mint egy hónapja működik észrevétlenül.
Ma üzemeltem be a szombaton megrendelt Atman 3336-os külső szűrőt egy 120 literes akváriumban. Az üzembe helyezése egyszerű, hangja nincs, a 4 év garancia pedig magáért beszél. Köszönöm a segítséget és a sok türelmet az Aquadepo-nak.
160l szűr kb 2 hete szerintem nem rossz , csendes és reális az ára. (de szerintem maximum csak ekkora akváriumba való )
2 hónapja üzemel nálam ez a szürő,nagyon meg vagyok elégedve vele a viz kristálytiszta
nagyon csendes nem hallani semmi zajt .
Nagyon könnyen öszerakható tisztitható.

AJÁNLOM MINDENKINEK SZERINTEM JÓ VÉTEL !
Kb. 1 hónapja állítottam üzembe a külső szűrőt egy 150 literes akváriumhoz. A szűrő meglepően csendes, szinte semmit nem hallani belőle. Ennek ellenére nagyon hatékony szűrőnek bizonyul. Az akváriumomat egy baleset kapcsán fel kellett újítanom, kicsit átterveztem, és újra be kellett telepíteni. A víz 3 nap alatt teljesen letisztult. Hihetetlen volt. Később, halak betelepítésekor arra számítottam, hogy felkavarják a vizet, és megint zavaros lesz egy ideig, de végül ez nem következett be. Nagyon könnyen tisztítható, és a nyári nagy melegben a 7 literes tartályba készített új, hideg víz 1 fokkal csökkentette az akvárium belső hőmérsékletét. A halak nagyon hálásak érte.
Kb. 1 honapja uzemel nalam egy ilyen szuro, egy 150l-es medencet szur. Szimpatikus a tobbi kulsoszurohoz kepest a nagy urtartalma, es az, hogy hangja szinte nincs is, a vizfelszin fordozodasan latom leginkabb hogy mukodik, a viz kristalytiszta. MEg vagyok elegedve a szerkezettel. Koszonom!

Udv: KM.

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés