Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Tanganyika Grano M 1000 ml - granulált eleség Tanganyika tavi sügéreknek

Prebiotikus és süllyedő akváriumi haltáp: a táplálékban lévő speciális élelmi rostok táplálékkal látják el a hasznos bélbaktériumokat az egészséges emésztés érdekében.

Természetes nyers összetevők mesterséges adalékanyagok nélkül a természetes étrendért és az egészséges cichlidákért. A JBL trópusi kutatási expedícióin tesztelve

Nagyon magas elfogadottság még a válogatós cichlidfajoknál is a kiváló minőségű nyers összetevőknek, mint a lazac, a garnélarák és a fokhagyma, köszönhetően.

A krillből és spirulinából származó, nagyon jó minőségű természetes asztaxantinnal, amely tökéletes színképzést biztosít a Tanganyika- és Malawi-tóból származó cichlidáknak.

A csomagolás tartalma: eredeti, lezárt, lég- és fényzáró, újrahasznosítható doboz, a fedélben lévő adagolási segédlettel.

6 575 Ft
(6 575 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Eledelek
  • Sügereknek
Üzletünkben készleten
Állapot:
Új termék
Referencia:
31206
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

A kelet-afrikai Rift-völgyi tavakban (Malawi-tó és Tanganyika-tó) számos sügér alkalmazkodott ahhoz, hogy a sziklákról az algák növekedését legelje le a bennük élő mikroorganizmusok számára (növényevők). A JBL PRONOVO MALAWI ezekre a fajokra lett kifejlesztve.

Ezzel szemben mindkét tóban szinte az összes többi faj ragadozó életmódot folytat, és halakat, mikroorganizmusokat, garnélákat és halivadékokat fogyaszt. Egyesek még más halak pikkelyeit is megeszik (Plecodus). A JBL JBL PRONOVO TANGANYIKA a ragadozó fajok számára lett kifejlesztve. Ha mindkét csoportot együtt tartjuk EGY akváriumban, feltétlenül kínáljunk mindkét fajta táplálékot. Így mindegyik etetési típus megkapja a megfelelő táplálékot.

A Tanganyika-tó tipikus ragadozói: Lamprologus, Neolamprologus, Julidochromis, Cyphotilapia, Telmatochromis, Calinochromis
A Malawi-tó tipikus ragadozói: Trematocranus, Haplochromis, Nimbochromis, Sciaenochromis, Labidochromis.

A JBL-tápok előnyei:

  • Tiszta halfehérje felhasználása olcsó halliszt nélkül.
  • Optimális fehérje/zsír arány.
  • Főként vízi állatokból származó fehérjék.
  • Az algásodás csökkentése és optimális halnövekedés az adaptált foszfáttartalomnak köszönhetően.

Prebiotikum: A prebiotikumok "olyan szubsztrátok, amelyeket a gazdaszervezet mikroorganizmusai szelektíven használnak fel, és egészségügyi előnyöket biztosítanak". A tudósok egyetértenek abban, hogy elősegítik az emésztést és ezáltal az egészséget. Halaink esetében van egy másik lényeges szempont is: a jobb emésztéssel kevesebb ürül, így a víz kevésbé szennyezett, kevesebb algaproblémát okoz, és tisztább marad a víz.

Mivel a Tanganyika-tóból származó sügérek többsége ragadozó, ezért a ragadozó fajok számára készült eledelt PRONOVO TANGANYIKA névre kereszteltük. Mivel a Malawi-tóból tenyésztett fajok többsége növekedési táplálékevő, a JBL ezt a tápot PRONOVO MALAWI-nak nevezte el.

Ajánlott adagolás:
Napi 1-2 alkalommal.
Annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak.
A fiatal halak napi 3-4 etetést igényelnek.

Összetétel: 
lazacliszt, búzacsírák, garnélaliszt, szójaliszt, spirulina, rizsliszt, krillliszt, élesztőkivonat, búzaglutén, mediterrán gyógynövények, guargumi

Adalékanyagok: 
1b306(i) (természetes E vitamin kivonat).

Vitaminok (1000 g-ban): 
A: 25000 NE
D3: 3000 NE
E: 300 mg
C: 200 mg

Minőségi elemzés:
fehérje: 43%
zsír: 8%
nyersrost: 2%
nyershamu: 8%

Termék részletei
31206

Megadott referenciák

ean13
4014162312068
Vélemények
Nincs hozzászólás
16 hasonló termék ebben a kategóriában:
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés