Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Betta Flakes S 100 ml - lemezes eleség bettáknak

  • Prebiotikus és lebegő akváriumi haltáp: a táplálékban lévő speciális élelmi rostok táplálékkal látják el a hasznos bélbaktériumokat az egészséges emésztés érdekében.
  • Természetes nyers összetevők mesterséges adalékanyagok nélkül a természetes táplálkozásért és az egészséges akváriumi halakért. A JBL trópusi kutatási expedícióin tesztelve.
  • Nagyon magas elfogadottság az összes harci halfaj között a kiváló minőségű nyers összetevőknek köszönhetően, mint a lazac, garnélarák, tintahal és krill.
  • A krillből és spirulinából származó, nagyon jó minőségű természetes asztaxantinnal, amely tökéletes színképzést biztosít a harci halak számára.
  • Lezárt, lég- és fényzáró, újrahasznosítható doboz adagolófedéllel etetési segédeszközként.
1 512 Ft
(15 120 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Eledelek
  • Bettáknak
Üzletünkben készleten

Utoljára érkezett: 2024-04-02
Állapot:
Új termék
Referencia:
31305
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

Harci halakhoz: JBL PRONOVO BETTA GRANO, JBL PRONOVO BETTA FLAKES, JBL PRONOVO BETTA INSECT

A betták valójában békés akváriumi lakók, és minden olyan hallal jól kijönnek, amely nem fér a szájukba. Csak az azonos faj hímjei harcolnak életre-halálra - innen a név! Az állatkereskedéseinkben kapható gyönyörű, hosszú úszójú harci halak a Betta splendens fajból származnak, amely Ázsiában a halak harcászatában is népszerű. A harci halak és sok más labirintushal (gurámi, paradicsomhal) álló- és folyóvízben egyaránt élnek. Lesből támadó ragadozók, akik felsőállású szájukkal gyorsan kiugranak, hogy a víz felszínén landoló rovarokat stb. elfogyasszák. Nem esznek akváriumi növényeket, és nem igényelnek sok helyet. Ha egy hím mellett nőstényeket is szeretnénk tartani, akkor mindenképpen több nőstényt kell hozzátenni. Egyetlen nőstényt túlságosan zaklatna. A legismertebb harcoshal-fajok habfészket építenek a víz felszínén, amelyet a hím őriz. Más harci halfajok szájban költő halak, amelyek az ikrákat a szájban keltetik, amíg a fiatal halak ki nem kelnek, és elég nagyok ahhoz, hogy megálljanak a saját lábukon, vagyis uszonyukon. A harci halak számára a vízértékek nem igazán meghatározóak. A lágy vizet és a 6,5 és 7,5 közötti pH-értékeket kedvelik, de más értékekkel is megbirkóznak. Az etetésnél fontos, hogy az összetétel igazodjon a természetes táplálékukhoz. A JBL PRONOVO BETTA pelyhek vagy granulátumok formájában képezi az alaptápot. Három különböző típusú eledel közül lehet választani: PRONOVO BETTA FLAKES , PRONOVO BETTA GRANO és PRONOVO BETTA INSECTS. Mindhárom JBL harci haltáp asztaxantint tartalmaz, amely élénk színeket kölcsönöz a halaknak. Néhány úszónövénnyel és "gyomos" akváriumi berendezéssel érzik magukat a legboldogabbnak.

Ajánlott adagolás:
Napi 1-2 alkalommal.
Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak néhány percen belül elfogyasztanak.
A fiatal halak napi 3-4 etetést igényelnek.

Összetétel:
lazac, búzaliszt, krillliszt, garnélaliszt, szójaliszt, búzacsíra, búzaglutén, élesztőkivonat, polipliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, spirulina, guargumi, cékla

Színfokozó anyagok:
Astaxanthin

Vitaminok (1000 g-ban):
A: 25000 IE
D3: 3000 IE
E: 300 mg
C (szilárd): 200 mg

Analízis:
Nyersfehérje: 43%
Nyerszsír: 6%
Nyersrost: 3%
Nyershamu: 8%

Adalékanyagok:
Astaxanthin, antioxidáns 1b306(i) (természetes E vitamin kivonat)

Termék részletei
31305

Megadott referenciák

ean13
4014162065087
Vélemények
Nincs hozzászólás
16 hasonló termék ebben a kategóriában:
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés