Click for more products.
No produts were found.
Nagyon jo segèdeszköz.40cm magas akváriumban jolhasználhato a mérete miatt.köszönöm.
Egyedül a víznyomásával nem voltam elégedett, ezért cseréltem 1200-asra. Nálam körülbelül 350 litert produkált óránként, ezért a 4 csillag. Max. 100 literig ajánlom.
Egyébként nem szivárog, kb. hangtalan. Kb. 2,5 liter siporaxot elnyel 2 rekeszben. Az eladó nagyon segítőkész volt, gond nélkül ment a csere. Immáron harmadjára rendeltem innen, mindháromszor a rendeléstől számított 2. munkanapon megkaptam a termékeket. Mind az ügyintézés, kiszállítási idő, árak csillagos ötös!
Ár-érték arányban verhetetlen. Jó a víznyomása, nem szivárog, nem túl hangos. Majdnem 4 liter siporaxot elnyel 2 rekeszben. A 800-as elődjét cseréltem erre. Az eladó nagyon segítőkész volt, gond nélkül ment a csere. Immáron harmadjára rendeltem innen, mindháromszor a rendeléstől számított 2. munkanapon megkaptam a termékeket. Mind az ügyintézés, kiszállítási idő, árak csillagos ötös!
Kitűnő termék 1hét után látványosan megindultak a növényeim és színük is erőteljesebb lett.
Jbl 901 es szürőm elkezdett csöpögni a oldalsó csatlakózásnál , gumitőmités helyet első körben ennek a cserélyét probáltam meg , tőkéletessen bevált . köszönöm
Ez egy matrica. A hőre színeződő lap, aminek a hátulján van a ragadós felület. Víz alatt nem ragad fel.
Háromszor keltettem,mindháromszor kikelt pedig semmi extra keltetőm nincs,egy sima üdítősüveg benne egy levegőcső se fűtő semmi.Szobahőmérsékleten keltetem,egy evőkanál só,egy kávéskanál pete fél liter vízbe és nagyon erős levegőztetés.
Nagyon jó! Ár érték arányban verhetetlen!
Nagyon nagy fényt ad és a leírásnak megfelelő színben. Alulró l nem olyan mint a képen, az egész alján egyenletesen eloszva van 15 pár led (persze ez az értékéből nem vesz le).
A leírás nem helyes a webshopban. Még a dobozán is az van hogy max 4mm vastag üveghez lehet használni. Én nem mertem a 6mm-es üvegre rátolni, mert nem tűnik elég erősnek hogy ne pattanjon el.
Click to zoom out
Közel 2 éve használom ezt a terméket, mondhatom az eddigi legjobb választásom volt. Kiváló minőségű, valóban nem szennyezi a vizet (megfelelő adagolással). A halak nagyon szeretik, színeik élénkek, kellően aktívak, egyszóval életerősek.
Én a JBL Novo GranoMix-el keverve adom nekik. (JBL automata etetővel, naponta kétszer) Nagyon sokáig elég ez a nagy kiszerelés, nagyjából évente háromszor kell vásárolnom. (2 x 120 litereshez, egyikben 10 db nagy hal, másikban számtalan fogasponty)
Kiváló minőség
Hatásos
A termék valóban hatásos: 4-5 alkalom után a fekete ecset alga eltűnt, és a jóval kevésbé zavaró sima zöld sem jött elő a használat óta. A halaknak "fel sem tűnt" a szer..., a növények kapcsán már nem vagyok annnyira biztos benne, egyes növényeknek a tápozás ellenére is a levélszéleik nem egészségesek, de nem tudom, hogy ez az algaölő miatt van-e...
Akváriumi homoknak nem alkalmas,csak száraz terráriumi homoknak.Nagyon finom aprószemű
Már ott bikik a dolog, hogy a : "- Mobilkészüléke kamerájával olvassa be a színskálát" ahány kamera annyi kalibráció, fókusz is eltolódhat, fehér egyensúly és ugye még azonos készülék esetén sem ugyanaz a 2 egy időben, egy szögben készített kép. Inkább adtak volna mellé egy hiteles szinskálát és ennyi, az már legalább 90% pontosségot hozhat, hisz a mi szemünk sem tökéletes ám.
Nem rossz,de lehetetlen egymás mellé rakni 3-at úgy,hogy ne legyen látható azegyenes vonal a toldásoknál.
Nagyon jo minden itg keszult akvarium a kerdesem szerintetek panellakasba van aki tart ilyen ekkora akvariumot ?? Mitgondoltok .. ?
Egyszerű és nagyszerű, hatékony.
Minden rendben
Tökéletes, amit vártam azt kaptam.

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés