Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Bel Grano XS 100 ml click - granulált alapeleség kis szájú halaknak

  • Prebiotikus és süllyedő akváriumi haltáp: a táplálékban lévő speciális élelmi rostok táplálékkal látják el a hasznos bélbaktériumokat az egészséges emésztés érdekében.
  • Természetes nyers összetevők mesterséges adalékanyagok nélkül a természetes táplálkozás és az egészséges akváriumi halak érdekében. A JBL trópusi kutatási expedícióin tesztelve
  • Nagyon magas elfogadottság még a válogatós sügérfajoknál is a kiváló minőségű nyersanyagoknak köszönhetően, mint például a lazac, a garnélarák, a spirulina és a rovarok.
  • A krillből és spirulinából származó, nagyon jó minőségű természetes asztaxantinnal, amely biztosítja a tökéletes színképzést a sügérekben és a danioninokban.
  • Lezárt, lég- és fényzáró, újrahasznosítható konzervdoboz, etetést segítő kattintós adagolóval.
1 811 Ft
(18 110 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Üzletünkben készleten
Állapot:
Új termék
Referencia:
31113
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

Ajánlott adagolás:
Napi 1-2 alkalommal.
Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak pár percen belül elfogyasztanak.

Összetétel:
lazac liszt, búzacsíra, búzaliszt, garnéla liszt, rizsliszt, szója liszt, rovarfehérje (Hermetia), spirulina, spenót, mediterrán gyógynövények, élesztőkivonat

Vitaminok (1000 g-ban):
A: 25000 IE
D3: 3000 IE
E: 300 mg
C (szilárd): 200 mg

Adalékanyagok:
antioxidánsok

Minőségi elemzés:
fehérje: 39%
zsír: 6%
nyersrost: 4%
nyershamu: 8%

A különböző halfajokat tartalmazó társas akváriumokban a tartott díszhalak eltérő igényeket támasztanak a táplálékkal szemben.
A JBL PRONOVO BEL figyelembe veszi a különböző etetési típusokat, és széles választékot és választékot kínál halainak a természetes és egészséges táplálkozáshoz.
Ha tovább kívánja bővíteni a táplálékkínálatot, a JBL PRONOVO BEL alapeledelt kiegészítheti a JBL fajkoncepció más eledeleivel és csemegékkel.

A biológiai fajkoncepció a díszhalak számára:
A társas akváriumok számára készült alapeledel, például a JBL PRONOVO BEL mellett halai a JBL PRONOVO fajkoncepcióba tartozó eleségekkel is etethetők. A fajkoncepción belül kifejezetten az egyes halfajok számára alkalmas eledelt adhat hozzá, vagy választhat alternatívákat a főeledelhez. Nem jelent gondot, ha például a bettái is a sügéreknek szánt eledelt eszik, és fordítva. Csak az a fontos, hogy az egyes halcsoportoknak megfelelő táplálékot kínáljon. A változatosság mindig jó dolog! Szeretné neonjait, páncélosharcsáit és a többieket pontosan a megfelelő eleséggel etetni? Semmi gond: a JBL fajkoncepciójában olyan méretű granulátumokat talál neonok (és más kistestű halak) számára, amelyek összetétele pontosan a halak igényeihez igazodik: pl. a JBL PRONOVO NEON. A neonok természetes élőhelyükön Dél-Amerikában nagyon tápanyagszegény fekete vízi biotópokban élnek, és apró, harapásnyi planktonra vannak utalva. A páncélos harcsák ezzel szemben a talajon élnek, és más táplálékspektrummal rendelkeznek. A JBL PRONOVO CORYDORAS (Corydoras = a páncélosharcsa nemzetség tudományos neve) megfelelő alapanyagokat, például garnélarákot és spirulinát tartalmaz. A páncélos harcsáknak változatos étrendre van szükségük az egészséges táplálkozáshoz.

Termék részletei
31113
Vélemények
Nincs hozzászólás
16 hasonló termék ebben a kategóriában:
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés