Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Lotl Grano XL 250 ml - főeleség axolotl-ok részére

  • Teljes értékű táplálkozás és optimális növekedés nagyméretű táplálékpellettel 15-25 cm-es axolotl-ok és gőte számára.
  • A legjobb: természetes táplálékukat tükrözi édesvízi halak halhúsával (nagyon szokatlan!), kétéltűekkel és garnélákkal. A halolaj energiaszolgáltatóként működik a megerősödéshez.
  • A kiválasztott összetevők jobb emésztést és ezáltal kevesebb vízszennyezést (= kevesebb algát) biztosítanak.
  • Prebiotikus és süllyedő axolotl-táp: a táplálékban lévő speciális élelmi rostok táplálékkal látják el a hasznos bélbaktériumokat az egészséges emésztés érdekében.
  • Lezárt, lég- és fényzáró, újrahasznosítható doboz, a fedelében lévő adagolási segédlettel.
2 890 Ft
(11 560 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Eledelek
  • Axolotl-nak
Üzletünkben készleten
Állapot:
Új termék
Referencia:
31358
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

Az axolotlok kétéltűek, mint a gőték és a békák. Más kétéltűektől eltérően egész életükben lárvaállapotban maradnak, külső, tollas kopoltyúikkal. Az axolotlok eredetileg egy mexikói tóból származnak, amely magasan fekszik, és ezért alacsony, 20 °C körüli hőmérsékletű. Napjainkban Mexikóváros annyira kiterjedt, hogy a tó a városon belül található, és a szemétlerakás és más szennyeződések miatt alig képes fenntartani az élővilágot. Ennek következtében az axolotl eredeti élőhelyén kihaltnak számít.

Az axolotlok szaglással, azaz szaglásukkal és mechanoreceptorok segítségével találják meg táplálékukat, amelyek a halak oldalvonal-szervéhez hasonlóan áramlási és rezgési ingereket érzékelnek. Az élő táplálék és az "érdekes" szagú táplálék, mint például a JBL PRONOVO LOTL ezért ideális a fajnak megfelelő táplálkozáshoz. A természetben lesben állnak zsákmányukra, és rákokat, rovarlárvákat, kis halakat, sőt saját fajuk kisebb példányait is megeszik. A JBL PRONOVO LOTL táplálékösszetétele figyelembe veszi a táplálékspektrumukat, és tartalmaz halhúst (pisztráng), garnélarákot és gammarusokat.

A tudósok egyetértenek abban, hogy a prebiotikus táplálék elősegíti az emésztést és ezáltal az egészséget. Az axolotlok esetében van egy másik lényeges szempont is: a jobb emésztéssel kevesebb ürül, így a víz kevésbé szennyezett, kevesebb algaproblémát okoz, és tisztább marad a víz. Ez a szempont nem elhanyagolható, különösen az olyan erős takarmányátalakítók esetében, mint az axolotlok.

A JBL kutatási expedícióinak eredményei, valamint a JBL kutató- és fejlesztőcsapatának tudása optimális, kiegyensúlyozott, kiváló minőségű alapanyagokból készült táplálékkeverékeket eredményezett.

Összetétel:
pisztrángliszt, gammarus, garnélaliszt, búzacsírák, polipliszt, búzaglutén, rovarfehérje (Hermetia), spirulina, halolaj, élesztőkivonat, guargumi

Vitaminok (1000 g-ban):
A: 25000 IE
D3: 3000 IE
E: 300 mg
C (szilárd): 200 mg

Adalékanyagok:
antioxidánsok 1b306(i)

Minőségi elemzés:
fehérje: 50%
zsír: 8%
nyersrost: 2%
nyershamu: 12%

Termék részletei
31358

Megadott referenciák

ean13
4014162313584
Vélemények
Nincs hozzászólás
16 hasonló termék ebben a kategóriában:
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés