Click for more products.
No produts were found.

JBL Pronovo Spirulina Flakes M 100 ml - lemezes eleség növényi eleséget igénylő halak részére

  • Lebegő, prebiotikus spirulina algaeledel pelyhek növényevő (növény/algaevő) akváriumi halaknak, mint például a Malawi-tóból és a Tanganyika-tóból származó halaknak.
  • Természetes nyers összetevők mesterséges adalékanyagok nélkül a természetes étrendért és az egészséges akváriumi halakért. A JBL trópusi kutatási expedícióin tesztelve.
  • Nagyon magas elfogadottság még a válogatós halfajoknál is a kiváló minőségű nyers összetevőknek, mint például a spirulina, a lazac és a garnélarák, köszönhetően.
  • Nagyon magas, 20 %-os spirulina algatartalom az egészséges halakért és az optimális színképzésért.
  • Lezárt, lég- és fényzáró, újrahasznosítható doboz, a fedelében lévő adagolási segédlettel (100 ml, 250 ml, 1000 ml esetén).
1 331 Ft
(13 310 Ft literenkénti egységár)
bruttó
Eledelek
  • Sügereknek
  • Zöldeleség evőknek
Üzletünkben készleten
Állapot:
Új termék
Referencia:
31131
Gyártó/forgalmazó:
Add a Kívánságlistához
Összehasonlítás0
Leírás

A spirulina algák, amelyek közül néhány faj, mint például az itt feldolgozott S. platensis, ideális fehérjetartalommal rendelkezik a díszhalak etetésére. Egyébként a JBL PRONOVO SPIRULINA táp 20 %-os spirulina-tartalma tökéletes - ennél több nem lenne egészséges a halak számára! Az algában található természetes astaxantin (egy karotin) okozza a halak gyönyörű színeződését. Ez a másik ok, amiért a spirulina algák nagyon népszerűek a díszhalak etetésére.

Probiotikum vagy prebiotikum - melyik a jobb?

A probiotikus élelmiszerek, mint például egyes joghurtfajták, élő baktériumkultúrákat tartalmaznak, amelyek elősegítik az egészséget, de csak akkor, ha nagy mennyiségben fogyasztják. Az ilyen élelmiszerek, köztük a probiotikus haltápok könnyen megromolhatnak, és akkor éppen ellenkező hatást fejtenek ki. Az egészségre gyakorolt pozitív hatás egyébként meglehetősen ellentmondásos.
A prebiotikumok "olyan szubsztrátok, amelyeket a gazdaszervezet mikroorganizmusai szelektíven használnak, és egészségügyi előnyöket biztosítanak". A tudósok egyetértenek abban, hogy elősegítik az emésztést és ezáltal az egészséget.
Halaink esetében van egy másik lényeges szempont is: a jobb emésztéssel kevesebb ürül, így a víz kevésbé szennyeződik, kevesebb algaproblémát okoz, és tisztább marad a víz.

Pelyhek vagy granulátum?

Ez teljesen nézőpont kérdése! Csak néhány érv szól a táp típusa mellett vagy ellen. Ha olyan automata etetőgépet használsz, mint a JBL AutoFood, akkor KELL a granulált eledelt választani, mivel szinte minden automata etetőgép csak granulátumhoz alkalmas. Ha automata etetőgépet tervezel használni a következő nyaralásodra, akkor jó időben szoktasd hozzá a halakat az automata etetőgép granulált eledeléhez. Egyes halak valóban nehezen váltanak át a granulátumról a pelyhesre, vagy fordítva. Képzeld el, hogy mindig puha kukoricapelyhet ettél, és most először kapsz teljes kiőrlésű müzlit.

Ajánlott adagolás:
Napi 1-2 alkalommal.
Csak annyi eleséget szórjon a vízbe, amennyit a halak pár percen belül elfogyasztanak.

Összetétel:
spirulina, lazacliszt, garnélaliszt, búzaliszt, kukoricaliszt, szójaliszt, rizsliszt, búzacsíra, élesztőkivonat, búzaglutén, burgonyapehely, alma rost, guargumi

Vitaminok (1000 g-ban):
A: 25000 IE
D3: 3000 IE
E: 300 mg
C (szilárd): 200 mg

Adalékanyagok:
1b306(i) antioxidáns

Minőségi elemzés:
fehérje: 35%
zsír: 5%
nyersrost: 2%
nyershamu: 8%

Termék részletei
31131

Megadott referenciák

ean13
4014162311313
Vélemények
Nincs hozzászólás
16 hasonló termék ebben a kategóriában:
Legutóbb megtekintett termékek

Menu

Beállítások

Click for more products.
No produts were found.
Összehasonlítás0

Készíts fiókot a Kívánságlista használatához

Bejelentkezés